posjetita našu facebook stranicu Lovrec
O Našim Gostima

Kada bi se svi naši gosti okupili
na jednom zajedničkom skupu
bilo bi to zanimljivo društvo

predstavnika različitih nacija, svjetonazora, ideoloških opredjeljenja. To je samo dokaz da prirodno i zdravo vino svi jednako prepoznaju i vole i da su ljudi iako različiti u osnovi vrlo slični a vino plemenita tekućina koja ruši mnoge barijere.

Naša je knjiga dojmova
multikulturalno lingvističko bogatstvo.

Ispisali smo samo mali dio zapisanog na jezicima koje najbolje poznajemo. Tu su još želje za ponovnim dolaskom na ruskom, gruzijskom, hebrejskom, arapskom, flamanskom, danskom, latinskom, litvanskom, finskom, švedskom, nizozemskom, velškom, češkom, poljskom, talijanskom, slovačkom, mađarskom, katalonskom, španjolskom, rumunjskom, albanskom, makedonskom, bugarskom, grčkom, turskom, moldavskom.
Misao Alfonza Daudeta «Pij vino svoje domovine, jer ono ti već i po naslijeđu pripada», još uvijek ne vrijedi previše u Hrvatskoj jer oni koji mogu utjecati na ponudu domaćih vina nerijetko sugeriraju da je uvozno tek prava kvaliteta.
Bez lažne skromnosti u raspravama tko je a tko nije ambasador hrvatskog turizma, smatramo da smo svojim radom, brojnim posjetama stranaca iz gotovo čitavog svijeta na svoj način i mi ambasadori Hrvatske i samog početka njenog vinskog turizma.